Cibule sazečka ozimá - SHAKESPEARE

109 Kč 69 Kč 39 Kč od 39 Kč –18 % –14 % –10 % až –18 %
Cibule sazečka ozimá - SHAKESPEARE
109 Kč 69 Kč 39 Kč od 39 Kč –18 % –14 % –10 % až –18 % 89 Kč / ks 59 Kč / ks 35 Kč / ks od 35 Kč / ks 79,50 Kč bez DPH 52,70 Kč bez DPH 31,30 Kč bez DPH od 31,30 Kč bez DPH 89 Kč / 1 kg 118 Kč / 1 kg 140 Kč / 1 kg
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Varianta

Žlutá kuchyňská odrůda podlouhlého tvaru, která je jednou z nejrozšířenějších ozimých odrůd. Ozimá cibule, velmi dobře skladovatelná a výnosná, mírně oválný tvar; výsadba do konce října. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ozimá sazečka - Shakespeare

Žlutá kuchyňská odrůda podlouhlého tvaru, která je jednou z nejrozšířenějších ozimých odrůd. Ozimá cibule, velmi dobře skladovatelná a výnosná, mírně oválný tvar; výsadba do přelomu října a listopadu.

Třídění: 8/14 mm

Pěstujeme:

  • sazečku sázíme do přelomu října a listopadu (ne do zmrzlé půdy!)
  • spon výsadby 20-30 x 10 cm
  • cibulky sázíme tak, aby krček cibulky mírně vyčuhoval nad povrch zeminy
  • přihnojujeme organickými nebo minerálnímu hnojivy (síran draselný) bohatými na fosfor a draslík 

Doporučujeme po zasetí záhon překrýt na volno netkanou textilií, která nám ochrání cibulku před nežádoucím hmyzem. Cibule má ráda půdu propustnou, ale ne příliš vyschlou. Výhodné je pěstování na vyvýšeném záhoně, stačí 10 cm nad úrovní okolního terénu. Půdu můžete vylehčit příměsí písku. Nesmí však chybět ani humus, do půdy zapravte 5 cm silnou vrstvu vyzrálého kompostu.

5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
M Avatar autora | 2.10.2024
Spokojenost
5
V Avatar autora | 20.9.2024
Sadím třetí sezonu. Spokojenost.
5
BP Avatar autora | 13.10.2023
Výborná sadba, každý rok bohatá úroda. Cibule dobrá chuťově a dlouhou trvanlivostí
5
VV Avatar autora | 9.11.2021
Sadba vynikající kvality. Osvědčená zimní odrůda.
5
JD Avatar autora | 24.9.2021
Ozimá cibule Shakespeare se mi osvědčila už vloni, jsem s ní moc spokojena. Silná, dobře se skladuje, nehnije, dobrý tvar pro krájení v kuchyni.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: